Dronevideo

Vi viser din video fra en ny vinkel

BYGGE & EJENDOM

Procesvideo
Inspektion
Land & skovbrug
Salg af ejendom og luftfoto af landejendom

VIDEOPRODUKTION TIL SOCIALE MEDIER

Produktvideo
Præsentationsfilm
Events
Reklamevideo

Produkt foto og video

Dronefoto
Produktfoto
Foto af ejendom

Vi viser din video fra en ny vinkel

Med en drone -optagelse kan du tilføje din videoproduktion en ny dimension og vise dine produkter fra en ny vinkel. De seneste år er drone -optagelser vokset markant hos erhverv, byggebranchen og boligmarkedet.
Det er væsentligt billigere at benytte en drone frem for et fly og du har langt flere muligheder plus din virksomhed spare penge.
Så om det er et byggeprojekt, taginspektion eller en stor produktionshal så kan du skabe et resultat der virkelig kan fastholde og forføre dig og dine kunder og tilføje en ekstra dimension til din videoproduktion.
Fortæl os blot hvad du kunne tænke dig, om det skal være dronefoto eller dronevideo du skal bruge, så klare vi resten. Vi foretager altid en grundig test og gennemgang af vores udstyr inden vi flyver og kontrollerer forholdende på stedet herunder vejrudsigten for altid at kunne levere en tryg og sikker flyvning.

Bygge og ejendom

 • Inspektion
  Flere og flere virksomheder vælger drone som en del af en inspektions opgave, i stedet for at vælge lift, kran eller stillads, som ofte kræver mere personale og dertil øget omkostninger. Dronen giver et godt og hurtigt overblik og kan evt. udføres i forbindelse med anden vedligeholdelse.
 • Procesvideo
  Procesvideoer er et oplagt værktøj at have ved f.eks. byggeprojekter, der strækker sig over måneder eller år. På den måde kan arbejderne på byggeprojektet, bygherrerne og evt. beboerne i området følge med i fremgangen på byggeriet.

  Procesvideoen tilpasses efter jeres ønsker omkring tidsperiode, samt hvor ofte vi skal komme ud og filme. Til sidst klipper vi en film sammen med klip fra alle flyvninger, så i tydeligt kan se udviklingen over tid.

  Dronerne har en specifik funktion, hvor vi kan gemme de eksakte GPS koordinater vi har fløjet den pågældende dag. Derved kan vi få dronen til at flyve den samme rute automatisk ved næste flyvning. Denne funktion gør, at vi kan få de præcis samme optagelser igennem hele perioden og lave en visuelt flot udvikling på film af projektet.

 • Salg af ejendom

  Er du ejendomsmægler, boligejer eller vil du bare gerne have et godt billede af din bolig/landejendom fra en anden vinkel som præsentere din bolig udaftil? 

DRONE PRÆSENTATION AF EJENDOMMEN

Når du skal sælge din bolig, så er førstegangsindtrykket vigtigt..

Du kender det måske selv når du kigger på bolig? Hvor vigitgt det er med nogle gode billeder af boligen, så du kan blive inspiretet af netop den bolig du kigger på. Et godt luftfoto eller video af din ejendom kan hjælpe dig.

I dag finder vi alle vores boliger på nettet, hvor der er endeløse sider med billeder hvor det kan være svært at skille sig ud fra mængden og give brugeren det bedste indtryk.

Luftfoto og video af ejendommen med omgivelserne gør rigtigt meget for præsentationen af boligen og kan være med til et evt. salg af din bolig.

VI kan vi fremhæve din ejendom både inden- og udendørs, også fra helt nye vinkler. Derudover kan vi inspicere hele boligen når det kommer til tilstandsrapport og de ufremkommelige steder som f.eks taget og andre dele af ejendomen som kræver lift eller stillads.

Videoproduktion til sociale medier

Din synlighed er vigtigt for dit salg og din vækst

Din historie er i centrum, og er vigtig for din synlighed på de sociale medier. Video er et stærkt fortællemedie, som i den grad kan vække følelse og er et oplagt valg i mange situationer.

Vi har efterhånden en del års erfaring med produktion af video, både med mulighed for alm. kamera men også med drone. Og drone video kan give ret gode resultater og muligheder. 

Produkt foto og video

Kontakt os

Hvad omhandler din henvendelse sig om?